Ajankohtaista

07.03.2024

Työturvallisuus läpivalaistuna – Turvallisuuden käytännöt ja merkitys

Vaikka yksilön toiminnan merkitys työturvallisuuden toteutumisessa on suuri, on työnantajalla kyseisessä tehtävässä erityinen rooli: sen velvollisuutena on tarjota turvalliset puitteet työskentelylle sekä ohjeistaa henkilöstönsä turvallisiin työtapoihin. Lue tästä, miten turvallisuus on tehty osaksi LTQ-Partnersin organisaatiokulttuuria ja mitä arkisia sekä systemaattisia keinoja meillä sen ylläpitoon on.


30.01.2024

Henkilöstön hyvinvointi – Vuoden 2023 työhyvinvointitarinamme

Hyvinvoiva henkilöstö on kestävän palvelun kulmakivi. Motivoitunut ja työssään viihtyvä henkilökunta on alttiimpi tarjoamaan korkealaatuista palvelua, ja työntekijöiden vähäinen vaihtuvuus tuo vakautta myös asiakassuhteisiin. Vuosi 2023 oli meille oikea työhyvinvoinnin supervuosi – lue tästä, mitä tapahtui hyvinvointitarinassamme.


21.12.2023

Tuemme tänä jouluna suomalaista syöpätutkimusta

Joulu ja antamisen aika ovat jo aivan nurkan takana. Tavallisesti olemme tähän aikaan vuodesta muistaneet asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme perinteisillä yrityslahjoilla, mutta tänä vuonna halusimme tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen ja tukea suomalaista syöpätutkimusta yhdessä Syöpäsäätiön kanssa.


07.12.2023

LTQ-Partners – Sosiaalisesti vastuullinen siivouspalvelu

Vastuullisuus on LTQ:lla keskeinen toimintaa ohjaava konsepti. Sosiaalisella vastuulla, joka on yksi yritysvastuun osa-alueista, tarkoitetaan organisaation toiminnan vaikutusta ihmisiin ja ihmisryhmiin. Ihminen, terveys ja hyvinvointi ovatkin LTQ:n toiminnan ytimessä. Lue lisää, miten LTQ-Partners tuottaa sosiaalisesti vastuullista siivouspalvelua.