Toimisto­siivous


Liiketila- ja toimistosiivous Helsingissä

Toimistosiivous ammattitaidolla ja luotettavasti Helsingissä sekä lähialueilla LTQ-Partnersilta. Olemme toimintamme alusta lähtien tehneet toimistosiivousta ja liiketilojen siivousta ammattitaidolla ja asiakkaittemme tarpeita kuunnellen.

Laadukkaalla ja säännöllisellä työtilojen sekä pintojen puhdistuksella pidetään yllä terveellisiä ja viihtyvyyttä edistäviä työskentelytiloja. Säännöllinen ylläpitosiivous edistää hyvää sisäilmaa. Työskentelytilojen siisteys ja puhtaus vaikuttavat myös suoraan työntekijöiden hyvinvointiin, jaksamiseen ja tätä kautta työtehokkuuteen.

Kun kokeneet asiantuntijamme huolehtivat toimistosiivouksesta, lopputuloksesta tulee erinomainen. Voimme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan siivouspalvelupaketin niillä toimenpiteillä, joita yrityksenne ja tilanne tarvitsevat.

Toimistosiivous räätälöidysti

Ylläpitosiivouksen toistuvuus arvioidaan perustuen siihen miten tiloja käytetään ja mikä on niiden käyttöaste. Suosittelemme asiakkaillemme sopivaa siivoustiheyttä, mutta lopullinen siivoustiheys ja -rytmi sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Tahrat ja pölyt pidetään poissa säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen avulla, se parantaa samalla huomattavasti myös asiakkaiden viihtyvyyttä. Mahdolliset hygieniavaatimukset otetaan huomioon siivousta suunniteltaessa asiakkaan tiloissa. Kun toimisto- ja liiketilasiivousta lähdetään laatimaan asiakkaan kanssa, haluamme aina sitoutua omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu on vastaa sitä, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Meidän kanssamme asiakas voi luottaa siihen, että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan täsmällisesti ajallaan. Huolehdimme kaikista siivouskohteistamme tarkasti ja vankalla ammattitaidolla. Kartoitamme aina alussa yrityksen tilanteen yksityiskohtaisesti ja rakennamme siivouspalvelua koskevan kokonaisuuden siten, että se vastaa kaikkiin haluttuihin tarpeisiin.

Hyödyt sinulle asiakkaanamme

  1. Tasainen ja laadukas työn jälki ympäri vuoden – kurakeleistä ja kesälomista huolimatta
  2. Nopea reagointi ja muuntautumiskykyisyys palvelussa
  3. Toiminnan jatkuva kehittäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Hyvä palvelu lähtee aina tekijöiden hyvinvoinnista

Henkilökuntamme hyvinvointi, jaksaminen työssä ja hyvä työilmapiiri ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Siksi panostamme näihin asioihin jatkuvasti. Työntekijämme tuntevat työstään ammattiylpeyttä ja meillä vaihtuvuus on vähäistä – näin takaamme paitsi hyvän työyhteisön niin myös tasaisen ja laadukkaan siivoustyön jäljen asiakkaillemme.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää liiketila- ja toimistosiivouksesta tai pyydä tarjousta jo tänään!


Lähetä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluitamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.