Yritys

LTQ-Partners on vuodesta 2004 toiminut puhtauden, logistiikan ja työturvallisuuden asiantuntijana. Palvelutarjontaamme kuuluvat toimisto- ja porrassiivous sekä teollisuussiivous Helsingissä ja Uudellamaalla.


LTQ-Partners on vuodesta 2004 toiminut puhtauden asiantuntijana. Palvelutarjontaamme kuuluvat toimisto- ja porrassiivous sekä teollisuussiivous pääkaupunkiseudulla. Teemme lisäksi monipuolisesti erikoissiivouksia, kuten tuotantokoneiden ja -laitteiden puhdistuksia. Olemme erikoistuneet puhtauden ja pölynhallinnan ratkaisuihin, joiden avulla tuomme ydintuotteen lisäksi lisäarvoa asiakaskohteisiimme.

Tavoitteenamme on olla puhtausalan edelläkävijä ja luoda pitkäaikaista asiakaskumppanuutta. Me LTQ-Partnersissa uskomme, että muutoksessa on tulevaisuus, jonka takia palveluidemme kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa on avain laadukkaaseen ja toimivaan puhtaanapitopalveluun. Vahva laatuominaisuus ja hyvin toteutettu palvelutuotanto on etu asiakkaalle.

Olemme nopea ja joustava palveluntuottaja ja tarjoamme laadukkaita ja asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä siivouspalveluja.

LTQ:lle on myönnetty laaduntuottokyvyn sertifikaatti ISO 9001:2015. Sertifikaatti varmentaa, että LTQ:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset.

Arvot, missio ja visio

Konsernimme yhteiset arvot

 • Viemme henkilöstöämme eteenpäin
 • Olemme visionäärejä
 • Luomme vastuullista asiakaskumppanuutta, joka kestää

 

Missiomme on auttaa asiakkaitamme luomaan terveellisiä ja turvallisia toimintaympäristöjä.

Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus ja luoda vastuullista tulevaisuutta.

Asiantunteva henkilöstö siivouspalvelun ytimessä

Toimintamme lähtökohtana on hyvinvoiva ja työstään ylpeyttä tunteva henkilöstö. Kannustamme henkilöstöämme oman työnsä johtajuuteen ja oman osaamisen kehittämiseen monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla. Sitoutunut ja ennakoivasti toimiva henkilöstömme mahdollistaa laajan ja korkeatasoisen toimintakapasiteettimme.

Palvelumme perustana on työturvallisuus. Panostamme henkilöstömme perehdyttämiseen ja koulutukseen sekä päivittäisjohtamiseen, jonka johdosta pysyvä, ammattitaitoinen henkilöstömme mahdollistaa hyvän asiakasturvallisuuden ja -tyytyväisyyden.

Vuonna 2020 LTQ-Partnersissa tehtiin osittaisjakautuminen, jolloin logistiikka- ja työmaapalvelutoimintomme siirrettiin uuteen sisaryhtiöömme LTQ-Rakennukseen. LTQ-Rakennuksen toimitusjohtajaksi siirtyi LTQ-Partnersin toinen perustaja ja omistaja Liisa Laakkonen.

LTQ-Partnersin toimitusjohtajaksi astui vuoden 2020 alussa Sini Kivimaa.

 

Laatupolitiikkamme

Meillä LTQ:lla laatu merkitsee muun muassa seuraavia asioita

 • työn jälki on hyvä ja tasainen sekä sopimuksen mukainen
 • työnjohto on hyvin tavoitettavissa ja toimii ennakoivasti
 • kaikki työt suoritetaan aina loppuun asti
 • viestintä on välitöntä ja asiakasviesteihin reagoidaan nopeasti
 • mahdolliset reklamaatiot hoidetaan nopeasti ja samasta asiasta ei synny uutta reklamaatiota
 • asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla
 • pitkäaikaiset ja tyytyväiset työntekijät
 • ympäristö- ja vastuullisuusnäkökulmat ovat huomioitu
 • palvelua kehitetään aktiivisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa
 • sopimusmenetyksiä ei saa tulla huonon laadun takia

 

Mittaamme säännöllisesti, miten palvelutuotannossamme laatulupaukset toteutuvat esim. asiakas- sekä henkilöstötyytyväisyyskyselyjen sekä sisäisten auditointien avulla. Palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuvia tarpeita sekä toiveita.

Ansioita toimivasta siivouspalvelusta ja kehityksestä

Vuonna 2020 LTQ:lle on myönnetty laaduntuottokyvyn sertifikaatti ISO 9001:2015. Sertifikaatti varmentaa, että LTQ:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset.

Vuonna 2011 LTQ-Partners Oy sai Clean Card -sertifikaatin viidentenä yrityksenä Suomessa. Clean Card on puhtauspalvelujen laatua varmistava konsepti ja saatu sertifikaatti osoittaa, että puhtauspalveluorganisaatio pystyy vastaamaan puhtauspalvelujen ostajien laatukriteereihin. Vuonna 2012 työmaapalveluillemme myönnettiin Green Card -sertifikaatti.

Vuonna 2017 LTQ-Partners Oy:lle on tehty HSEQ-arviointi. HSEQ on tilaajalähtöinen yhteisen työpaikan palvelutoimittajien arviointi, joka sisältää työterveyden ja työturvallisuuden (HS), ympäristövastuullisuuden (E) ja laaduntuottokyvyn (Q) arvioinnit.

Inspecta Oy auditoi palveluprosessimme säännöllisesti, joten laaduntuottokykymme pysyy kunnossa ja kehittyy edelleen.
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme muun muassa sisäisen laadunvalvonnan kautta.