Valitse palvelualtis kumppani siivoukseen – säästät aikaa, vaivaa ja rahaa

23.04.2020

Siivouspalvelun osalta unelmien kumppani on sellainen, joka ennakoi siivoushaasteet, on palvelualtis ja hoitaa yhdessä sovitut asiat aikataulussa. Hyvän kumppanin kanssa arki rullaa kuin itsestään. Haluamme olla avuksi sinulle, joka olet ehkä vielä etsimässä tällaista kumppania. Olemme koonneet muutamia asioita, joita tulee ottaa huomioon siivouspalvelua etsiessä.

 

Kehitimme avuksesi siivouksen hankintatyökalun, joka helpottaa siivouksen kilpailuttamisen prosessia. Tutustu materiaaliimme lataamalla se Tietopankki -osiosta

 

Ohjekirjan ja laskentatyökalun avulla voit arvioida palveluntarjoajia hinnan lisäksi laatuun vaikuttavien tekijöiden perusteella. Laadukkaasti tehdyssä siivoussuunnitelmassa on kirjattu sopivat ja tarpeelliset siivouksen toimenpiteet sekä aikataulutettu ne sopivalla tiheydellä niin, että tila pysyy kustannustehokkaasti siistinä läpi vuoden. Hyvä siivoussuunnitelma on tehty aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Katso videolta mitä kannattaa huomioida siivouspalveluita kilpailutettaessa

Hinnan ja laadun oikea suhde ratkaisee pelin

Meillä LTQ:lla laatu merkitsee muun muassa seuraavia asioita

  • työn jälki on hyvä ja tasainen sekä sopimuksen mukainen
  • työnjohto on hyvin tavoitettavissa ja toimii ennakoivasti
  • viestintä on välitöntä ja asiakasviesteihin reagoidaan nopeasti
  • reklamaatioiden määrä on alhainen
  • asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla
  • pitkäaikaiset ja tyytyväiset työntekijät
  • ympäristönäkökulmat on huomioitu

 

Siivoustarjouksien painotukset hinnan ja laadun osalta voivat vaihdella paljon. Mikäli palveluntarjoajan valitsee ainoastaan hinnan perusteella, tämä vaikuttaa väistämättä palvelun laatuun. Usein tinkimällä hinnasta laadun taso tipahtaa rajusti.

 

Kun etsit laadukasta kumppania siivouspalvelun tuottajaksi, niin painotus laadun osalta tulee olla tarjousvertailussa vähintään 65% ja hinnan osalta 35%. Korkeammalla laadun painotuksella saadaan pitkäaikaisia tuloksia siivouksen laadussa ja asiakastyytyväisyydessä.

 

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä teille sopiva siivoussuunnitelma:

Tuomas Kukkonen

myyntiedustaja

puh. 050 536 9911

tuomas.kukkonen@ltq.fi

 

LTQ:lla on yli 15 vuoden kokemus toimisto- ja porrassiivouksesta. Panostamme asiakassuhteisiimme luodaksemme pitkäaikaista ja vastuullista asiakaskumppanuutta. Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa siivouspalvelun toimivuutta.

 

Voit ladata ohjeemme ja laskentatyökalun tietopankistamme klikkaamalla tästä

Tuomas Kukkonen, myyntiedustaja

puh. 050 536 9911
tuomas.kukkonen@ltq.fi


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.