Sini Kivimaasta N-Clean Oy:n liiketoimintajohtaja

28.08.2024

Sini Kivimaa on nimitetty N-Clean Oy:n liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

N-Clean Oy on nimittänyt kauppatieteiden maisteri Sini Kivimaan uudeksi liiketoimintajohtajakseen. Sini aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta 2024. Sini on toiminut LTQ-Partners Oy:n palveluksessa vuodesta 2017 ja vuodesta 2020 LTQ-Partners Oy:n toimitusjohtajana.

“Sini on osoittanut erinomaista osaamista ja johtajuutta LTQ-Partnersin toimitusjohtajana, ja hänen pitkä kokemuksensa kiinteistöpalvelualalla tekee hänestä täydellisen valinnan liiketoimintajohtajan rooliin,” sanoo toimitusjohtaja Santtu Jokinen. “Sinin johdolla jatkamme kannattavan kasvun tiellä matkaa parhaaksi palveluyritykseksi.”

Sinillä on vankka tausta liiketoiminnan kehittämisessä sekä palveluyrityksen tuloksellisessa ja laadukkaassa johtamisessa.

“Olen todella innoissani uudesta tehtävästäni ja mahdollisuudesta viedä N-Clean kohti uusia menestystarinoita ja vastuullista tulevaisuutta,” sanoo Sini Kivimaa. “Aion jatkossakin edistää organisaation kannattavaa kasvua ja kehitystä sekä varmistaa henkilöstöllemme onnistumisen mahdollisuudet. Yhdessä tulemme tarjoamaan vuorovaikutteista ja laadukasta palvelua asiakkaillemme.”

Sini Kivimaa raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Santtu Jokiselle.

Lisätiedot:
Santtu Jokinen, 040 504 8956, santtu.jokinen@nclean.fi
Sini Kivimaa, 050 511 9920, sini.kivimaa@ltq.fi