Ajankohtaista

30.05.2023

Ikkunanpesu puhdasvesimenetelmällä

Keväinen auringonpaiste paljastaa ikkunoiden likaantuneet pinnat ja tuo pölyn sekä tahrat kaikkien näkyville. Suurissa kohteissa ikkunoita on paljon ja korkealla, jolloin paikalle kannattaa kutsua ikkunanpesun ammattilainen. Uusimpana palveluna tarjoamme ikkunanpesua ultrapuhtaalla vedellä täysin kemikaalittomasti. Millaisesta palvelusta on oikein kyse?


24.05.2023

LTQ-Partners Puhtausala-lehdessä

Uusimmassa Puhtausala-lehdessä kerrotaan Helsingin keskustakirjaston Oodin puhtaanapidosta. Lehden kannessa hymyilee LTQ-Partnersin siivooja Sari, yksi kirjaston siisteydestä huolehtivan siivoustiimin jäsenistä. Juttu käsittelee suositun ja vilkkaan Oodin siivoustarpeita sekä -haasteita, ja sen on kirjoittanut Irma Tapaninen. Juttua varten on haastateltu LTQ-Partnersin toimitusjohtajaa Tuomas Kukkosta, palveluesihenkilöä Luule Mihailovaa sekä Oodin palveluvastaavaa Tia Jokista.


31.03.2023

LTQ-Partners on asiakkaan ympäristökumppani

LTQ-Partnersin Green & Clean -vastuullisuuskonseptin päämääränä on tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudun ympäristömyönteisintä siivouspalvelua. Sen lisäksi, että toimimme vastuullisesti itse, haluamme toimia asiakkaamme ympäristökumppanina ja olla apuna ympäristövastuullisuuden kehittämisessä. Mitä asiakkaan ympäristökumppanina toimiminen käytännössä tarkoittaa?


22.02.2023

Henkilöstökoulutukset osana Green & Clean -vastuullisuuskonseptia

Me LTQ-Partnersilla huomioimme ympäristövastuullisuuden kaikissa valinnoissamme. Green & Clean -vastuullisuuskonseptiimme sisältyy sosiaalinen vastuu ja henkilöstön hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.