Ajankohtaista

11.07.2022

Siivouspalvelut nostettu esiin asiakkaamme Life Science Centerin...

Life Science Center on kirjoittanut LTQ-Partnersia koskevan blogikirjoituksen, johon on haastateltu LTQ-Partnersin toimitusjohtaja Sini Kivimaata ja myyntipäällikkö Tuomas Kukkosta. Life...


26.01.2022

Henkilöstötyytyväisyyskyselyssä loistavat tulokset

LTQ-Partners Oy, LTQ-Rakennus Oy ja emoyhtiö Tukli Oy toteuttivat työeläkeyhtiö Elon kautta henkilöstötyytyväisyyskyselyn syksyllä 2021. Kyselyyn vastasi 135 henkilöä ja vastausprosentiksi saatiin 59 %. Henkilöstökyselyjä on toteutettu jo vuodesta 2014 lähtien.  Konsernitasolla kokonaiskeskiarvo 4.27 (1–5) kertoo siitä, että työntekijöiden työhyvinvointi on yleisesti korkealla tasolla. Pandemian aikana toteutetun kyselyn tuloksia voidaan pitää erinomaisina.  


06.07.2021

LTQ Green & Clean – Arvojesi mukainen...

Viimeisen vuoden aikana olemme ottaneet isoja harppauksia LTQ:n ympäristövastuullisuuden kehittämiseksi. Kehitystyön myötä tähtäämme tarjoamaan asiakkaillemme pääkaupunkiseudun ympäristömyönteisintä siivouspalvelua. Palvelumme on suunniteltu siten, ettei kenenkään tarvitse valita hinnan, laadun ja kestävien valintojen välillä, sillä meistä puhdas tulevaisuus kuuluu kaikille!


30.03.2021

Matka työmaalta toimiston lämpöön

Blogimme vierailevana kynänä on LTQ:n työharjoittelija Minna Rajala, joka on alanvaihtaja ja merkonomiopiskelija. Minna on tullut mukaan LTQ:lle koronan aikaan, joka asettaa omat haasteensa harjoittelun toteuttamiselle, mutta Minna on hienosti tullut osaksi LTQ:n tiimiä positiivisella asenteella ja työotteella! Tutustu tästä Minnan kertomukseen työharjoittelusta LTQ:lla.