Ajankohtaista

07.06.2024

Miten ostaa yritykselle siivouspalvelua?

Jos harkitset siivouspalvelun kilpailuttamista ja haluat onnistua siinä kerralla, voit oikeilla toimilla helpottaa prosessia. Huolellinen taustatyö, kuten omien tarpeiden tarkka ymmärtäminen ja vaihtoehtojen määrätietoinen tutkiminen, sekä laadun oikea painottaminen päätöksenteossa vievät pitkälle. Lue tästä parhaat vinkit seuraavan siivouskumppanisi löytämiseen!


19.04.2024

LTQ-Partners 20 vuotta

LTQ-Partners on tuottanut asiakkailleen laadukasta siivouspalvelua jo 20 vuoden ajan. Yrityksen alkuajat olivat vaatimattomat ja käsityömäiset, mutta perustajilla oli vahva visio uudesta palvelukulttuurista, jossa siivoustyöllä vaikutetaan koko tilan olosuhteisiin ja asiakasta palvellaan lähes henkilökohtaisella otteella. Vuosiin on mahtunut toki muutoksia, mutta LTQ:n ydin on säilynyt.


02.04.2024

Monimuotoinen henkilöstömme

Monimuotoisuus on tyypillinen piirre modernissa työelämässä, ja se korostuu varsinkin aloilla, jotka työllistävät paljon maahanmuuttajia. LTQ-laisilla on monen kirjavat taustat, ja monimuotoisuus tuo omat haasteensa tasavertaisuuden ja inkluusion toteutumiseen. Se on kuitenkin myös rikkaus, jonka otamme ilolla vastaan.


07.03.2024

Työturvallisuus läpivalaistuna – Turvallisuuden käytännöt ja merkitys

Vaikka yksilön toiminnan merkitys työturvallisuuden toteutumisessa on suuri, on työnantajalla kyseisessä tehtävässä erityinen rooli: sen velvollisuutena on tarjota turvalliset puitteet työskentelylle sekä ohjeistaa henkilöstönsä turvallisiin työtapoihin. Lue tästä, miten turvallisuus on tehty osaksi LTQ-Partnersin organisaatiokulttuuria ja mitä arkisia sekä systemaattisia keinoja meillä sen ylläpitoon on.