Porrassiivous

Laadukkaat porrassiivoukset ja portaiden peruspesut ammattitaidolla ja vastuullisesti PK-seudulla.

Huolehdi ja ylläpidä talonyhtiösi viihtyvyyttä laadukkaalla ja ammattitaitoisella porrassiivouksella. Siistit ja hyvin hoidetut yleiset tilat edistävät turvallisuutta ja luovat hyvän ensivaikutelman koko taloyhtiölle.

LTQ-Partnersin porrassiivous tuotetaan LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden. Green & Clean -konsepti perustuu konkreettisiin toimintatapoihin, joiden avulla huomioimme ympäristömme sekä pyrimme olemaan ympäristömyönteisin siivouspalvelu koko Uudellamaalla. Kun valitset meidät siivouskumppaniksesi, voit olla varma, että siivouspalvelut tuotetaan tiloihinne aina vastuullisesti ja kestävästi.

Porrassiivous taloyhtiöille

Puhtaat ja hyvin hoidetut porraskäytävät ovat ilo silmälle ja turvalliset kulkemiselle. Kerrostalojen porraskäytävät ovat todella kovalla käytöllä, minkä vuoksi siivouksella on merkittävä vaikutus yleisten tilojen viihtyvyyteen. Jos porraskäytäviä ei siivota säännöllisesti, pinnat kuluvat ja hiekka, kura, loska ja suola voivat aiheuttaa myös muita ongelmia – hissien epäkuntoa, liukastumisia ja muita vaaratilanteita. Tilojen huolellinen hoito vähentää korjaustoimenpiteitä ja säästää näin myös rahaa.

LTQ-Partnersin porrassiivous räätälöidään jokaiselle taloyhtiölle tarpeen ja toiveiden mukaan. Porrassiivouksesta vastaavat koulutetut alan ammattilaiset ja kartoitamme puolestasi, millainen on sopiva siivoustiheys kohteessasi. Porrassiivoojat mitoittavat siivouksen aina sääolosuhteiden mukaan – näin varmistetaan, että porraskäytävät pysyvät puhtaina myös kura- ja loskasäällä. Porrassiivooja on yksi niistä harvoista henkilöistä, joka käy taloyhtiön kaikissa tiloissa säännöllisesti. Hän huomioi korjausta tai muuta huomiota vaativat kohteet ja raportoi niistä eteenpäin taloyhtiölle.

Porrassiivous voi sisältää esimerkiksi:

– aulatilojen, käytävien, portaiden ja porrastasanteiden ja yleisten tilojen lattioiden lakaisu ja nihkeäpyyhintä
– desinfiointityöt
– mattojen imurointi
– hissin puhdistus
– porraskaiteiden nihkeäpyyhintä
– tahrojen poisto seinistä ja lasipinnoista
– pyykkituvan siivous
– taloyhtiön suihkutilojen, saunan ja pukuhuoneen pesu

Käytämme pintojen puhdistuksessa aina desinfioivaa pesuainetta.

Ota yhteyttä sivun lopussa olevan lomakkeen kautta ja kysy lisää!

Portaiden peruspesu asunto-osakeyhtiöille

Portaiden säännöllinen peruspesu pitää tilat puhtaana, pidentää materiaalien käyttöikää sekä tuo tiloihin viihtyvyyttä – porraskäytävien siisteys ja puhtaat pinnat antavat hyvän kuvan koko asunto-osakeyhtiön tasosta.

Porraskäytävien ja -tasanteiden peruspesussa vanha vahapinta epäpuhtauksineen poistetaan, lattiat huuhdellaan ja lattiat ja tasanteet vahataan uudelleen. Räätälöimme peruspesut aina asunto-osakeyhtiön tarpeiden, toiveiden ja aiempien peruspesujen mukaan. Voit tilata meiltä esimerkiksi peruspesut vain kesäajalle. Porrassiivouksen asiakkaillemme teemme porraskäytävien ja -tasanteiden peruspesut säännöllisesti.

LTQ-Partnersin portaiden peruspesu sisältää:

– porraskäytävien- ja tasanteiden pesu ja huuhtelu, vahaus sekä vahan pyyhintä/poisto
– yläpölyjen poisto

Ota yhteyttä ja kysy lisää

LTQ-Partners on hoitanut porrassiivouksia ja portaiden peruspesuja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Olemme kustannustehokas, luotettava, vastuullinen ja ammattitaitoinen siivouskumppanisi.

LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti olemme vähentäneet siivouksessa veden käyttöä ja käytämme mahdollisuuksiemme mukaan tarkoin valittuja ympäristömerkittyjä siivouskemikaaleja sekä Kiillon tuotteita. Mittaamme ympäristövastuullisuuden toteutumista hiilijalanjälkilaskurissa ja koulutamme siivoojamme ympäristön huomioiviin toimintatapoihin ja Green & Clean -menetelmiin.

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin suunnitellaan yhdessä teidän taloyhtiölle tai asunto-osakeyhtiölle sopiva siivoussuunnitelma!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.