Referenssit

Tutustu siivous- ja teollisuuspalveluidemme referensseihin. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2004 lähtien ja olemme pitkäaikainen kumppani monelle asiakkaallemme. Referenssit kertovat vain osan meistä, olethan yhteydessä kun haluat tietää lisää.Kesko Oyj - Teollisuussiivouspalvelu

"LTQ-Partnersilla on hyvin palveluhenkinen ja perinteisestä mallista poikkeava lähestymistapa siivousalalla. Arvostan LTQ-Partnersin ammattitaitoista otetta ja halua hoitaa asiat viimeisen päälle. Työntekijät ovat erittäin ahkeria. Tiimi on joustava niin pienissä kuin isoissakin muutoksissa. Suosittelen LTQ-Partnersia lämpimästi siivouspalvelun monipuoliseksi yhteistyökumppaniksi.    "

-Juha-Matti Kyntäjä, kiinteistöpäällikkö, Kesko Oyj


Kansallisarkisto - Erikoistyöt

"Kansallisarkiston ja LTQ-Partnersin hyvä yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia. LTQ-Partnersin erikoispalvelut ovat suorittaneet tiloissamme muun muassa tutkijasalien lattioiden peruspesuja ja vahauksia, ruokalan keittiön peruspesuja, konservoinnin puhdistuksia ja vanhan tutkijasalin yläparven tuomiokirjojen sekä hyllyjen puhdistuksia. Voin suositella LTQ-Partnersia yhteistyökumppaniksi palveluhenkisyyden sekä nopean, tehokkaan ja sujuvan työskentelyn ansiosta."

-Arimo Manninen, toimitilapäällikkö, Kansallisarkisto


Lähetä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluitamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.