Referenssit

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2004 lähtien ja olemme pitkäaikainen kumppani monelle asiakkaallemme. Tutustu, millaiset erilaiset toimijat ja kohteet käyttävät siivouspalveluitamme ja minkälaisia kokemuksia heillä on LTQ-Siivouksen siivouspalveluista.


LTQ-Partnersin asiakaskunta on hyvin monimuotoista ja palveluitamme käyttävät mm.

  • kauppakeskus pääkaupunkiseudulla

  • iso kaupungin arvokiinteistö Helsingin keskustassa

  • useita suuren kokoluokan toimistoja Helsingin keskustassa

  • useat suuret logistiikkakeskukset pääkaupunkiseudulla

  • suuren kokoluokan business park sekä useita liikekiinteistöjä

  • yksi suurimmista autokaupoista ja korjaamoista pääkaupunkiseudulla.

Toimimme hyvinkin erilaisissa ja monimuotoisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa ja olemme tottuneet työskentelemään siivouspalveluiden kannalta myös haastavissa olosuhteissa – siivouskohteemme ovat vaativia niin vaatimustason kuin osaamisenkin suhteen. Tuottamamme palvelut vastaavat huippuluokan edustavuutta ja hoidamme myös vaativat kohteet äärimmäistä teollisuussiivouksen osaamistamme hyödyntäen asiakkaan laatukriteerien mukaisesti.

Isojen organisaatioiden lisäksi työskentelemme myös pienemmissä kohteissa ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Jos olet kiinnostunut, katso yhteystiedot ja ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivun lopussa olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kysy lisää! Kerromme palveluista ja osaamisestamme mielellämme tarkemmin ja arvioimme, mikä on parasta juuri Teille!Kansallisarkisto - Erikoistyöt

"Kansallisarkiston ja LTQ-Partnersin hyvä yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia. LTQ-Partnersin erikoispalvelut ovat suorittaneet tiloissamme muun muassa tutkijasalien lattioiden peruspesuja ja vahauksia, ruokalan keittiön peruspesuja, konservoinnin puhdistuksia ja vanhan tutkijasalin yläparven tuomiokirjojen sekä hyllyjen puhdistuksia. Voin suositella LTQ-Partnersia yhteistyökumppaniksi palveluhenkisyyden sekä nopean, tehokkaan ja sujuvan työskentelyn ansiosta."

-Arimo Manninen, toimitilapäällikkö, Kansallisarkisto


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.