Porrassiivous

Porrassiivoukset ja portaiden peruspesut.


Porraussiivousta kahden siivoojan toimin modernissa taloyhtiössä Helsingissä

Porrassiivoukset taloyhtiöille

Teemme kustannustehokasta, luotettavaa ja ammattitaitoista porrassiivousta taloyhtiöille Helsingissä ja Uudellamaalla.

Palvelumme koostuvat porraskäytävien ja porrastasanteiden säännöllisestä ylläpitosiivouksesta, peruspesuista ja muista kausitöistä. Porrassiivouksen ammattilaisemme mitoittavat siivouksen myös sääolosuhteiden mukaan. Näin varmistetaan, että porraskäytävät pysyvät puhtaina myös kura- ja loskasäällä!

Puhtaat ja hyvin hoidetut porraskäytävät ovat ilo silmälle ja turvalliset kulkemiselle. Kovan käyttöasteen vuoksi kerrostalojen porraskäytävissä siivouksella on merkittävä rooli yleisten tilojen viihtyvyyden kannalta. Jos siivous ei ole tiloissa kohdillaan, sen huomaa nopeasti myös pintojen kulumisena. Kartoitamme myös puolestasi mikä on kohteeseesi sopiva ja oikea siivoustiheys, jos epäilet, että siivoustiheys tai sen laatu ei ole riittävä nykyisellään.

 

Portaiden peruspesut asunto-osakeyhtiöille

Porraskäytävien ja -tasanteiden säännölliset peruspesut pitävät tilat paremmin puhtaana ja pidentävät materiaalien käyttöikää

Teemme pääkaupunkiseudulla ja Helsingissä porrassiivouksen asiakkaillemme säännöllisesti porraskäytävien ja -tasanteiden peruspesut. Meiltä voit tilata myös erikseen peruspesut esimerkiksi kesäajalle. Palvelumme ovat asunto-osakeyhtiöille.


Lähetä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluitamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.