Rappusiivous

Rappusiivoukset ja rappujen peruspesut


Hyvin hoidetut ja puhtaat yleiset tilat edistävät turvallisuutta ja luovat hyvän ensivaikutelman koko taloyhtiölle. Huolehdi ja ylläpidä talonyhtiösi viihtyvyyttä laadukkaalla ja ammattitaitoisella rappusiivouksella.

LTQ-Siivouksen rappusiivous tuotetaan LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti huomioiden ympäristönäkökulma kaikissa valinnoissamme. Green & Clean -konsepti perustuu konkreettisiin toimintatapoihin, jotka ulottuvat niin rappu-, toimisto- kuin teollisuussiivoukseen.

Pyrimme olemaan ympäristömyönteisin siivouspalvelu koko pääkaupunkiseudulla. Kun valitset meidät siivouskumppaniksesi, voit olla varma, että siivouspalvelut tuotetaan tiloihinne aina vastuullisesti ja kestävästi.

Taloyhtiöiden rappusiivous

Kerrostalojen rappukäytävät ovat todella kovalla käytöllä, ja siivouksella on huomattava vaikutus yleisten tilojen viihtyvyyteen ja turvalliseen kulkemiseen. Jos rappukäytävien siivous ei ole säännöllistä, hiekka, kura, loska, suola ja kuluvat pinnat aiheuttavat ongelmia myös muihin osa-alueisiin – esimerkiksi hissien epäkuntoa, liukastumisia ja muita vaaratilanteita. Kerrostalojen rappukäytävien huolellinen hoito vähentää korjaustoimenpiteitä ja säästää näin myös rahaa. Puhtaat ja hyvin hoidetut rappukäytävät ovat myös ilo silmälle.

LTQ-Siivouksen rappusiivous räätälöidään jokaiselle taloyhtiölle tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meillä rappusiivouksesta vastaavat aina koulutetut alan ammattilaiset ja kartoitamme puolestasi, millainen on sopiva siivoustiheys kohteeseesi. Rappujen siivous mitoitetaan sääolosuhteiden mukaan – näin varmistetaan, että rappukäytävät pysyvät puhtaina myös kura- ja loskasäällä. Rappusiivooja on yksi niistä harvoista henkilöistä, joka käy taloyhtiön kaikissa tiloissa säännöllisesti. Hänen tärkeä tehtävänsä on huomioida korjausta tai muuta huomiota vaativat kohteet ja raportoida niistä eteenpäin taloyhtiölle.

Rappusiivous voi sisältää esimerkiksi:

– yleisten tilojen, aulatilojen, käytävien, rappujen ja porrastasanteiden sekä lattioiden lakaisu ja nihkeäpyyhintä

– desinfiointityöt

– mattojen imurointi

– hissin puhdistus

– rappukaiteiden nihkeäpyyhintä

– tahrojen poisto seinistä ja lasipinnoista

– pyykkituvan siivous

– taloyhtiön pukuhuoneen, suihkutilojen ja saunan pesu

Pintojen puhdistuksessa käytämme aina desinfioivaa pesuainetta.

Asunto-osakeyhtiöiden rappujen peruspesut

Rappukäytävien puhtaat pinnat ja siisteys antavat hyvän kuvan koko asunto-osakeyhtiön tasosta. Rappujen säännöllinen peruspesu pitää tilat puhtaana, pidentää materiaalien käyttöikää sekä tuo tiloihin viihtyvyyttä.

Rappukäytävien ja -tasanteiden peruspesussa vanha vahapinta epäpuhtauksineen poistetaan, lattiat huuhdellaan ja lattiat ja tasanteet vahataan uudelleen. Rappujen peruspesut räätälöidään aina asunto-osakeyhtiön tarpeiden, toiveiden ja aiempien peruspesujen mukaan. Voit tilata meiltä esimerkiksi peruspesut vain kesäajalle. Rappusiivouksen tilanneille asiakkaillemme teemme rappukäytävien ja -tasanteiden peruspesut säännöllisesti.

LTQ-Siivouksen rappujen peruspesu sisältää:

– rappukäytävien- ja tasanteiden pesu ja huuhtelu, vahaus sekä vahan pyyhintä/poisto

– yläpölyjen poisto

Ota yhteyttä ja kysy lisää

LTQ-Siivous on toteuttanut rappusiivouksia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Olemme siivousyrityksenä kustannustehokas, luotettava, vastuullinen ja ammattitaitoinen siivouskumppanisi.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja kysy lisää!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.