Siivousyritys

Toimisto-, teollisuus- ja porrassiivouksen ammattilainen.


LTQ-Siivous on vuodesta 2004 asti toiminut vastuullinen ja luotettava siivousyritys Helsingissä ja Uudellamaalla. Ammattitaitoiset siivoojamme auttavat niin toimisto-, teollisuus- ja porrassiivouksessa kuin erikoisempaa puhdistusta vaativissa tilanteissa. Päivittäisen ylläpitosiivouksen lisäksi teemme monipuolisia erikoissiivouksia tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Siivousyhtiömme toiminnan lähtökohtana on henkilöstömme hyvinvointi, vastuullinen yritystoiminta ja asiakkaidemme sekä heidän tilojensa tarpeista huolehtiminen.

Siivousyritys, joka kehittyy jatkuvasti 

Kehitämme siivousyritystämme jatkuvasti, jotta pystymme täyttämään asiakkaidemme siivoustarpeet monipuolisesti. Toteutamme siivouspalvelumme yrityksille ammattiylpeydellä ja ne ovat aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä.

LTQ-Siivous haluaa olla siivousyrityksenä edelläkävijä parhaassa asiakaskokemuksessa ja vastuullisessa tulevaisuudessa. Tärkeää meille on auttaa asiakkaitamme luomaan terveellisiä ja turvallisia toimintaympäristöjä siivouksen avulla.

Siivousyrityksemme toiminnan lähtökohtana on hyvinvoiva henkilöstö 

LTQ-Siivoukselle on laadukkaan siivouksen lisäksi tärkeää kannustaa henkilöstöä myös oman työnsä johtajuuteen sekä oman osaamisen kehittämiseen monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla. Sitoutunut ja ennakoivasti toimiva henkilöstömme mahdollistaa laajan ja korkeatasoisen siivousyhtiön toiminnan.

Lisäksi siivouspalvelumme perustana on työturvallisuus. Siivousyrityksenä panostamme päivittäisjohtamiseen, minkä johdosta pysyvä, ammattitaitoinen henkilöstömme mahdollistaa hyvän asiakasturvallisuuden ja -tyytyväisyyden. Työturvallisuutta mitataan myös tapaturmien määrän lisäksi turvahavaintojen määrällä, joiden tekeminen on tehty helpoksi ja määrä on ollut hienosti kasvussa!

Toimintapolitiikka siivousyrityksessämme 

Lupaamme, että työnjälkemme on hyvää ja tasaista sekä sopimuksen mukaista. Siivousyhtiömme työnjohto on hyvin tavoitettavissa ja toimii ennakoivasti. Yrityksemme lupaa suorittaa kaikki siivoustyöt aina loppuun asti luotettavasti.

Panostamme avoimeen viestintään sekä pitkäaikaisiin ja tyytyväisiin työntekijöihin. Tämä on osaltaan myös pitkäaikaisten asiakassuhteidemme taustalla. Siivousyhtiömme huolehtii ympäristö- ja vastuullisuusnäkökulmista sekä jatkuvasta siivouspalvelun kehittämisestä. Siivouspalvelumme panostaa laadukkaaseen työnjälkeen. Lupaamme myös oppia mahdollisista virheistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

LTQ-Siivous on toteuttanut siivouksia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Olemme siivousyrityksenä kustannustehokas, luotettava, vastuullinen ja ammattitaitoinen siivouskumppanisi.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja kysy lisää!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.