Hiilijalanjälkilaskenta


Hiilijalanjälkilaskenta on yksi Green & Clean -vastuullisuuskonseptimme toimintatapa, jolla mittaamme ympäristövastuullisuutta. Laskennan avulla voimme selvittää jokaisen työvaiheen ympäristökuormituksen sekä siivouspalvelumme tuottaman hiilijalanjäljen.

Hiilijalanjälkilaskenta käytännössä

Hiilijalanjäljen laskentaa varten käytössämme on hiilijalanjälkilaskuri. Laskuri havainnollistaa tuottamamme siivouspalvelun ympäristörasitusta sekä antaa samalla kululajeittain jäsenneltyä tietoa siitä, mistä hiilijalanjälki koostuu.

Hiilijalanjälkilaskurista saatujen tulosten avulla tiedämme, mihin kiinnittää huomiota jatkossa ja miten voimme minimoida toimintamme ympäristörasitusta entistäkin paremmin.

Teemme hiilijalanjälkilaskentaa jatkuvasti. Tarkastelemamme mittausjakso on lähtökohtaisesti yksi vuosi, mutta tarvittaessa mittaus voidaan tehdä myös lyhyemmälle ajanjaksolle.

Vaikuta elinympäristöömme

Sen lisäksi, että mittaamme oman siivouspalvelumme tuottamaa ympäristökuormitusta, teemme laskentaa ammattiylpeydellä myös asiakkaillemme – oman toimintamme lisäksi haluamme helpottaa myös asiakkaidemme vastuullisuustyötä. Mittaus kuuluu aina palvelumme hintaan.

Hiilijalanjäljen mittausta varten kysymme asiakkaaltamme kiinteistön käyttöön liittyviä kysymyksiä. Tiedot voi tarvittaessa pyytää myös kiinteistön isännöitsijältä.

Hiilijalanjälkimittauksen avulla voimme konkreettisesti vaikuttaa ympäristömme ja maapallomme hyvinvointiin sekä tulevaisuuteen. Liiketoiminnallisesta näkökulmasta katsottuna voimme kaikki pitää myös huolen omasta ruudustamme – yrityksenne vastuullisuusraporttia tai laajempaa hiilijalanjälkilaskentaa varten, saatte tarkat tiedot teille tekemästämme siivouspalvelun ympäristörasitteesta. Tämä tieto on helppo liittää osaksi yrityksen laajempaa hiilijalanjälkimittausta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mielestämme puhdas tulevaisuus kuuluu kaikille ja jokaisella meistä on vastuu tehdä parhaamme ilmaston ja maapallon hyväksi!

Mietityttääkö jokin hiilijalanjälkilaskurissa tai haluatko kysyä lisää?

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

 

 

LTQ-Partnersin hiilijalanjälkilaskuri on toteutettu yhteistyössä ulkoisen asiantuntijayrityksen kanssa.

Artikkelit

Lue lisää hiilijalanjälkilaskennasta blogiteksteistämme:

Hiilijalanjälkilaskuri

 


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.