Hiilijalanjälkilaskuri

31.01.2023

Me LTQ-Partnersilla huomioimme ympäristönäkökulman kaikissa valinnoissamme. Käytössämme on LTQ Green & Clean -vastuullisuuskonsepti, jota kehitämme jatkuvasti. Kehitystyön tavoitteenamme on olla pääkaupunkiseudun ympäristömyönteisin siivouspalveluntarjoaja.

Yksi Green & Clean -konseptin toimintatapa, jolla mittaamme ympäristövastuullisuuttamme on hiilijalanjälkilaskuri. Laskurin avulla mittaamme jokaisen työvaiheen kuormitusta ympäristölle sekä sitä, minkä suuruisen hiilijalanjäljen tarjoamamme siivouspalvelu tuottaa.

Kuinka hiilijalanjälkilaskuri toimii?

Hiilijalanjälkilaskurilla mitataan siivouspalvelumme tuottamaa hiilijalanjälkeä. Laskuri havainnollistaa siivouspalvelumme rasitusta ympäristönäkökulmasta ja antaa samalla arvokasta, kululajeittain jäsenneltyä tietoa siitä, mistä kaikesta hiilijalanjälki koostuu. Mittaustulosten avulla saamme ymmärrystä siitä, mihin kiinnittää huomiota jatkossa ja miten voimme kaikkein tehokkaimmin vaikuttaa toimintaamme ympäristörasitus minimoiden.

Mittaustuloksia kerätään jatkuvalla syötöllä. Lähtökohtaisesti tarkastelujakso on yksi vuosi. Tarvittaessa mittaus voidaan suorittaa myös vuotta lyhyemmälle ajanjaksolle.

Vaikuta elinympäristöömme

Oman toimintamme kehittämiseksi tuotettavan tiedon lisäksi teemme laskentaa ammattiylpeydellä helpottaksemme asiakkaidemme elämää ja vastuullisuustyötä. Mittaus kuuluu aina palvelumme hintaan. Mittausta varten kysymme asiakkaaltamme kiinteistön käyttöön liittyviä kysymyksiä, joihin vastuuhenkilön on helppo vastata suoraan tai pyytää tiedot kiinteistön isännöitsijältä.

Hiilijalanjälkimittauksen avulla voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, miten ympäristö ja maapallo, jolla elämme, voi ja mihin suuntaan se kehittyy jatkossa. Toiseksi tärkeimpänä on myös liiketoiminnallinen näkökulma – me pidämme ympäristökumppanina huolen omasta ruudustamme. Vastuullisuusraporttia ja laajempaa hiilijalanjälkilaskentaa varten, voitte pyytää meiltä tiedot siivouspalvelun ympäristörasitteesta. Tämä tieto on helposti liitettävissä osaksi laajempaa hiilijalanjäljen laskentakokonaisuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mielestämme puhdas tulevaisuus kuuluu kaikille ja on meidän jokaisen vastuu tehdä parhaamme ilmaston ja maapallomme hyväksi!

Mietityttääkö jokin hiilijalanjälkilaskurissa tai haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.