Ajankohtaista

28.08.2024

Sini Kivimaasta N-Clean Oy:n liiketoimintajohtaja

Sini Kivimaa, joka on toiminut LTQ-Partners Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2020, on nimitetty N-Clean Oy:n liiketoimintajohtajaksi. Sini aloittaa uudessa tehtävässään 1. syyskuuta 2024.


05.08.2024

LTQ-Partners Oy siirtyy arvojohteisessa yrityskaupassa osaksi MIAB...

LTQ-Partners Oy:n omistajat ovat vaihtuneet 5.8.2024. LTQ-Partnersin aiempi omistaja Tukli Oy halusi myydä yrityksen taholle, joka arvostaisi LTQ:n toimintaa vastuullisena ja asiakaskeskeisenä siivouspalveluyrityksenä ja jatkaisi tiellä, jota olemme jo pitkään kulkeneet. Sopiva ostaja löytyi, ja LTQ-Partnersin uusi omistaja on ruotsalainen perheomisteinen MIAB Group. Kaupassa saimme myös uuden sisaryhtiön, N-Clean Oy:n.


07.06.2024

Miten ostaa yritykselle siivouspalvelua?

Jos harkitset siivouspalvelun kilpailuttamista ja haluat onnistua siinä kerralla, voit oikeilla toimilla helpottaa prosessia. Huolellinen taustatyö, kuten omien tarpeiden tarkka ymmärtäminen ja vaihtoehtojen määrätietoinen tutkiminen, sekä laadun oikea painottaminen päätöksenteossa vievät pitkälle. Lue tästä parhaat vinkit seuraavan siivouskumppanisi löytämiseen!


19.04.2024

LTQ-Partners 20 vuotta

LTQ-Partners on tuottanut asiakkailleen laadukasta siivouspalvelua jo 20 vuoden ajan. Yrityksen alkuajat olivat vaatimattomat ja käsityömäiset, mutta perustajilla oli vahva visio uudesta palvelukulttuurista, jossa siivoustyöllä vaikutetaan koko tilan olosuhteisiin ja asiakasta palvellaan lähes henkilökohtaisella otteella. Vuosiin on mahtunut toki muutoksia, mutta LTQ:n ydin on säilynyt.