Ympäristösertifikaatti ISO14001 myönnetty LTQ-Partnersille

24.10.2022

LTQ-Partnersille myönnettiin syyskuussa 2022 ISO14001-sertifiointi. Sertifikaatti todentaa, että yrityksemme ympäristöjärjestelmä täyttää ISO14001-standardin vaatimukset.

Mikä ISO14001?

ISO14001-standardi auttaa yritystä parantamaan ympäristösuojelun tasoa sekä osoittamaan, että ympäristöasioista huolehditaan. ISO14001 on käytössä maailmanlaajuisesti ja se on toiseksi käytetyin standardi heti laadunhallinnan ISO9001-standardin jälkeen. ISO14001-standardin avulla yrityksen on helppo nivoa ympäristöasiat osaksi strategista suunnittelua.

Vastuullinen siivouspalvelu

Olemme viimeisten vuosien aikana tehneet liiketoiminnassamme isoja harppauksia ympäristövastuullisuuden kehittämisessä ja tavoitteenamme onkin olla pääkaupunkiseudun ympäristömyönteisin siivouspalvelu. ISO14001-sertifikaatti on näkyvä tunnustus siitä, että yrityksemme ympäristövastuullisuus perustuu konkreettisiin toimintatapoihin, jotka ulottuvat koko palvelutuotantoomme kaikissa siivouskohteissamme.

Huomioimalla ympäristönäkökulman kaikissa valinnoissamme, asiakkaanamme ja työntekijänämme voit varmistua siitä, että LTQ-Partners Oy:n siivouspalvelut tuotetaan aina vastuullisesti ja kestävästi. Vastuullisuus toteutuu niin ympäristön kuin henkilöstön hyvinvoinnin näkökulmasta. Kehittämiseen orientoitunut ajattelutapa on ollut yrityksessämme aina vahva ja se on myös osa yrityksemme arvoja.

Kiitos standardin saavuttamisesta kuuluukin jokaiselle LTQlaiselle. Jatketaan yhdessä ympäristövastuullisuuden kehittämistä, sillä puhdas tulevaisuus kuuluu meille kaikille!

Sertifikaatin myönsi LTQ-Partnersille Kiwa Inspecta. Voit lukea lisää ISO14001-ympäristösertifikaatista täältä.