Teollisuus

Teollisuus- ja tuotantotilojen ylläpitosiivoukset ja erikoispuhdistustyöt


Siivouspalvelut teollisuus- ja tuotantotiloihin

Toteutamme vaativat ja erikoisosaamista vaativat teollisuus- ja tuotantotilojen siivouksen ja puhtaanapidon Helsingissä ja Uudellamaalla. Teemme myös tuotantolaitteiden ja teollisuuden koneidnen puhdistuksia tarpeen mukaisesti asiakkaidemme toiveesta.

Puhtaanapidolla terveellisiä ja turvallisia toimintaympäristöjä

Siisteydellä on suuri vaikutus teollisuustilojen ja tuotantotilojen turvallisuuteen ja toimivuuteen. Siistit tilat lattiatasosta ylärakenteisiin asti edesauttavat työntekijöiden työturvallisuutta, ehkäisevät laitteiden ja välineiden rikkoontumista ja pitävät ne paloturvallisina.

Toteutamme teollisuuspalveluita asiakkaidemme tarpeisiin ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja perustuen tilojen ja tuotantoprosessien vaatimuksiin. Teemme teollisuuspalveluissa ylläpitosiivousta, erikoissiivousta ja erikoispuhdistustöitä. Meidän kauttamme onnistuvat myös laboratoriosiivous ja varastosiivous.

Tuemme asiakkaitamme ylläpitämään terveellisiä ja turvallisia toimintaympäristöjä vastaamalla tilojen hyvästä ja asianmukaisesta puhtaanapidosta.

Erikoispuhdistustyöt tukevat ylläpitosiivousta

Päivittäisen siivouksen lisäksi tuotantotiloissa tehdään jaksottaisia ja kausittaisia erikoistöitä, kuten ylärakenteiden puhdistuksia. Ylärakenteisiin kerääntyy ajan saatossa pölykertymää, joka on paloturvallisuusriski. Putkien päältä kulkeutuva pöly heikentää sisäilman laatua. Kartoitamme asiakkaan kanssa sopivan puhdistusvälin.

Ehdotamme aina sopimusasiakkaillemme heidän tiloihinsa sopivia muita kausitöitä ja jaksottaisia siivoustöitä. Otamme vastuun asiakkaidemme tuotantotilojen puhtaudesta ja siisteydestä sekä siitä, että kaikki tarpeelliset siivoustyöt tehdään asiakkaan tiloissa oikealla siivoustaajuudella.

 


Lähetä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluitamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.