Teollisuussiivous

Teollisuus- ja tuotantotilojen ylläpitosiivoukset ja erikoispuhdistustyöt Helsingissä ja Uudellamaalla.

Teollisuussiivous tuotanto- ja teollisuustiloihin

Teollisuussiivous lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja pitää suuretkin teollisuushallit ja tuotantotilat puhtaana. Siisteydellä on myös suuri vaikutus teollisuus- ja tuotantotilojen turvallisuuteen ja toimivuuteen. Siistit tilat lattiatasosta ylärakenteisiin asti edesauttavat työntekijöiden työturvallisuutta, ehkäisevät laitteiden ja välineiden rikkoontumista sekä pitävät ne paloturvallisina.

Toteutamme vaativat ja erikoisosaamista edellyttävät teollisuus- ja tuotantotilojen siivoukset ja puhtaanapidon LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden. Teemme myös tuotantolaitteiden ja teollisuuden koneiden puhdistuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Teollisuussiivouspalvelut vastuullisesti ja ammattitaidolla

Teollisuussiivous kattaa hyvinkin erilaisia siivottavia tiloja – esimerkiksi isoja tehdastiloja ja -halleja, varastotiloja, pukuhuoneita ja hygieniatiloja sekä elintarviketiloja – minkä vuoksi laadukas siivoustulos vaatii ammattitaitoa ja monipuolista osaamista. Elintarviketilojen osalta meiltä löytyy pitkä kokemus myös elintarvikehygieniasta. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan ja tilojen tarpeiden ja toiveiden mukaan ja hoidamme työmme vastuullisesti ajantasaisilla siivousmenetelmillä ja -välineillä.

LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti olemme vähentäneet siivouksessa veden käyttöä ja käytämme tarkoin valittuja ympäristömerkittyjä siivouskemikaaleja sekä Kiillon tuotteita. Mittaamme ympäristövastuullisuuden toteutumista hiilijalanjälkilaskurissa ja koulutamme siivoojamme ympäristön huomioiviin toimintatapoihin ja Green & Clean -menetelmiin. Voit lukea Green & Clean -vastuullisuuskonseptistamme lisää täältä.

Yksi viimeisimmistä uutuuksista palveluvalikoimassamme on ikkunanpesu puhdasvesimenetelmällä. Kemikaaliton ikkunanpesu onnistuu jopa 15 metrin korkeudessa ilman nostinlaitteiden tai muiden telineiden turvallisuusriskejä, ja lopputuloksena on erittäin puhtaat ikkunat ilman pesuainejäämiä tai kuivausjälkiä. Voit lukea puhdasvesimenetelmästä lisää täältä.

Teollisuussiivouspalvelumme kattavat esimerkiksi seuraavat työt:

  • ylläpitosiivous
  • erikoissiivous
  • erikoispuhdistustyöt
  • laboratoriosiivous
  • elintarviketilojen siivous.

Erikoispuhdistustyöt tukevat teollisuustilojen ylläpitosiivousta

Päivittäisen siivouksen lisäksi tuotantotiloissa tehdään jaksottaisia ja kausittaisia erikoistöitä, kuten ylärakenteiden puhdistuksia. Ylärakenteisiin kerääntyy ajan saatossa pölykertymää, joka on paloturvallisuusriski. Putkien päältä kulkeutuva pöly heikentää sisäilman laatua. Kartoitamme asiakkaan kanssa sopivan puhdistusvälin.

Ehdotamme aina sopimusasiakkaillemme heidän tiloihinsa sopivia muita kausitöitä ja jaksottaisia siivoustöitä. Otamme vastuun asiakkaidemme tuotantotilojen puhtaudesta ja siisteydestä sekä siitä, että kaikki tarpeelliset siivoustyöt tehdään asiakkaan tiloissa oikealla siivoustaajuudella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

LTQ-Partners on hoitanut teollisuussiivouksia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Olemme kustannustehokas, luotettava, vastuullinen ja ammattitaitoinen siivouskumppanisi. Green & Clean -vastuullisuuskonseptimme perustuu konkreettisiin toimintatapoihin, joiden avulla huomioimme ympäristömme kaikissa valinnoissamme ja pyrimme olemaan ympäristömyönteisin siivouspalvelu koko Uudellamaalla. Kun valitset meidät siivouskumppaniksesi, voit olla varma, että siivouspalvelut tuotetaan tiloihinne aina vastuullisesti ja kestävästi.

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin suunnitellaan yhdessä teidän teollisuus- tai tuotantotiloihin sopiva siivoussuunnitelma!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.