Ikkunanpesut yrityksille puhdasvesimenetelmällä

30.05.2023

Keväinen auringonpaiste paljastaa ikkunoiden likaantuneet pinnat ja tuo pölyn sekä tahrat kaikkien näkyville. Suurissa kohteissa ikkunoita on paljon ja korkealla, jolloin paikalle kannattaa kutsua ikkunanpesun ammattilainen.

LTQ Green & Clean -vastuullisuuskonseptin mukaisesti kehitämme palveluitamme jatkuvasti kestävämpään ja vastuullisempaan suuntaan – niin sosiaalisesti kuin ekologisestikin. Uusimpana palveluna tarjoamme ikkunanpesua yrityksille ultrapuhtaalla vedellä täysin kemikaalittomasti. Millaisesta palvelusta on oikein kyse?

Kemikaalittomalla ikkunanpesulla huipputuloksiin

Puhdasvesimenetelmä perustuu ultrapuhtaaseen veteen, jonka avulla pinnat voidaan puhdistaa ilman pisaraakaan pesuainetta. Laitteen yhteydessä oleva otsonaattori tekee vesijohtovedestä otsonoitua, jolloin se puree likaan äärimmäisen tehokkaasti jättäen siivouskemikaalit tarpeettomiksi. Otsoni on ilmassa haitallista, mutta veden seassa täysin vaaratonta ja jopa hyödyllistä. Se siis parantaa veden laatua, etenkin puhdistustyön näkökulmasta.

Kemikaalivapaan puhdistuksen ansiosta tiloissa työskenteleville ja vieraileville, kuten myös ikkunanpesijöille, varmistuu kemikaaliton sisäilma, jota on turvallista hengittää.

Puhdasvesimenetelmälaitteen avulla voidaan ikkunoiden lisäksi puhdistaa myös muut erilaiset lasipinnat, rännit, katteet, kehykset ja reunukset. Lisäksi laite on hyvä vaihtoehto työturvallisuuden näkökulmasta – puhdasvesimenetelmällä voidaan puhdistaa ikkunat jopa 15 metrin korkeudessa ilman nostinlaitteiden tai telineiden turvallisuusriskejä.

Puhdasvesimenetelmässä ultrapuhdas vesi saa aikaan erittäin puhtaan tuloksen – ultrapuhdas vesi imee likaa tehokkaasti itseensä eikä jätä minkäänlaisia kuivumisjälkiä. Ikkunankuivaimia ei siis tarvita, jolloin lasipintaan ei jää raitoja tai jälkiä kuivauksesta. Kemikaalittomuuden ansiosta ei tarvitse huolehtia myöskään pesuainejäämistä.

Ota yhteyttä ja tilaa ikkunanpesu yrityksille

Olemme hoitaneet asiakkaidemme ikkunanpesun jo pian kahden vuosikymmenen ajan ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme entistäkin vastuullisempia palveluita perinteisten menetelmien rinnalle. Meillä on kokemusta niin pienistä kuin isoistakin kohteista, ja räätälöimme palvelumme aina kohteen sekä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – oli kyseessä sitten puhdasvesimenetelmä tai tavanomainen ikkunanpesu.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja kysy lisää puhdasvesimenetelmästä tai pyydä tarjous!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.