Toimistosiivous

Vastuullista toimistosiivousta ammattiylpeydellä liike- ja toimitiloihin Helsingissä ja Uudellamaalla.


Vastuullinen toimistosiivous ja toimistosiivous käynnissä helsinkiläisessä toimistossa kahden työntekijän toimesta

Liiketila- ja toimistosiivous

Olemme toimintamme alusta lähtien tehneet toimistosiivousta ja liiketilojen siivousta ammattitaidolla ja asiakkaittemme tarpeita kuunnellen. Toteutamme toimistosiivouspalvelut ammattiylpeydellä ja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Toimisto- ja liiketilojen siivouksessa meille ovat tuttuja vaativatkin kohteet, joissa laatu ja korkea puhtaustaso ovat avainasemassa ja edustustilojen on pysyttävä näyttävinä kellonajasta riippumatta. Hyvällä ylläpitosiivouksella pystymme pitämään yllä materiaalien säilymistä ja pidentämään niiden käyttöikää, joka tuo säästöä kustannuksissa ja säästää myös ympäristöä.

Katsomme aina asiakkaan kanssa yhdessä tiloihin sopivan siivoustiheyden, johon vaikuttaa mm. tilojen käyttötarkoitus ja käyttöaste.

 

Puhdas työympäristö tukee työhyvinvointia ja tehokkuutta

Laadukkaalla ja säännöllisellä työtilojen sekä pintojen puhdistuksella pidetään yllä terveellisiä ja viihtyvyyttä edistäviä työskentelytiloja. Säännöllinen ylläpitosiivous edistää myös hyvää sisäilmaa. Työskentelytilojen siisteys ja puhtaus vaikuttavat myös suoraan työntekijöiden hyvinvointiin, jaksamiseen ja tätä kautta työtehokkuuteen.

 

Räätälöity palvelu tilan tarpeisiin

Voimme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan siivouspalvelupaketin niillä toimenpiteillä, joita yrityksenne ja tilanne tarvitsevat. Kartoitamme aina alussa yrityksen tilanteen yksityiskohtaisesti ja rakennamme siivouspalvelua koskevan kokonaisuuden siten, että se vastaa kaikkiin haluttuihin tarpeisiin.

Ylläpitosiivouksen toistuvuus arvioidaan perustuen siihen miten tiloja käytetään ja mikä on niiden käyttöaste. Suosittelemme asiakkaillemme sopivaa siivoustiheyttä, mutta lopullinen siivoustiheys ja -rytmi sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Sitoudumme omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu vastaa sitä, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Meidän kanssamme asiakas voi luottaa siihen, että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan täsmällisesti ajallaan.

 

Hyvä palvelu lähtee aina tekijöiden hyvinvoinnista

Henkilökuntamme hyvinvointi, jaksaminen työssä ja hyvä työilmapiiri ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Siksi panostamme näihin asioihin jatkuvasti. Työntekijämme tuntevat työstään ammattiylpeyttä ja meillä vaihtuvuus on vähäistä – näin takaamme paitsi hyvän työyhteisön niin myös tasaisen ja laadukkaan siivoustyön jäljen asiakkaillemme.

Hyödyt sinulle asiakkaanamme

  • Tasainen ja laadukas työn jälki ympäri vuoden – kurakeleistä ja kesälomista huolimatta
  • Nopea reagointi ja muuntautumiskykyisyys palvelussa
  • Toiminnan jatkuva kehittäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Lähetä tarjouspyyntö

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluitamme koskien.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.