Siivouspalvelut nostettu esiin asiakkaamme Eastonin nettisivuilla

16.12.2022

Asiakkaamme Easton Helsinki julkaisi LTQ-Partnersia koskevan artikkelin ”Eastonissa siivotaan ympäristövastuullisesti”, joka käsittelee nimensä mukaisesti vastuullisuutta. Artikkeliin on haastateltu LTQ:n toimitusjohtaja Tuomas Kukkosta, palvelupäällikkö Kirsi Kinnusta sekä LTQ-Partnersin siivousalan ammattilaisia, Cherry Apple Tumbagaa ja Rayan Salvadoria.

Easton Helsinki on Itä-Helsingissä sijaitseva kauppakeskus, joka yhdistyy Hansansillan kautta kauppakeskus Itikseen. Kauppakeskuksen julkisten tilojen lisäksi LTQ-Partners hoitaa myös parkkihallien siivouksen. Artikkelissa Eastonin kiinteistömanageri Hannu Isoniemi kertoo vastuullisuuden olleen yksi tärkeä osa-alue kauppakeskuksen valittaessa siivousalan yhteistyökumppania:

”Annoimme jo kilpailutusvaiheessa painoarvoa LTQ:lla meneillään oleville kehityshankkeille, kuten heidän hakemalleen ympäristösertifikaatille, sekä heidän panostukselleen huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Meille Eastonissa on kunnia-asia panostaa siisteyteen, viihtyvyyteen sekä turvallisuuteen, ja pandemiavuosina tämä tarve on korostunut entistä voimakkaammin.”

Parkkihallien siivoamisessa erityishaasteena on Suomen vaihtuvat sääolot, jolloin parkkihallin lattia voi täyttyä niin loskasta, suolasta kuin hiekastakin. Kauppakeskuksen julkisten tilojen puolella siivoustyöhön sisältyy myös monenlaisia asiakaskohtaamisia, kun siivoojien on hoidettava työnsä ostoksilla olevien ihmisten seassa.

Artikkelissa Tuomas ja Kirsi kertovat LTQ-Partnersin vastuullisuudesta sekä työntekijöiden koulutuksesta. Lisäksi kauppakeskussiivoojat, Cherry Apple Tumbaga ja Rayan Salvador kertovat, kuinka he ottavat omassa työssään huomioon ympäristövastuullisuuden sekä miten he pitävät huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Pääset lukemaan Easton Helsingin artikkelin tästä linkistä.