Toimistosiivous Vantaa

Vastuullista ja laadukasta toimistosiivousta ammattiylpeydellä liike- ja toimitiloihin Vantaalla.


Erikoisiivous ja toimistosiivous käynnissä helsinkiläisessä toimistossa kahden työntekijän toimesta

Puhtaat toimitilat lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja jaksamista sekä parantavat työhyvinvointia ja tehokkuutta. Työpaikalle on mukava tulla, kun liiketilat ovat siistit ja siivous vaikuttaa viihtyvyyden lisäksi myös sisäilman laatuun. LTQ-Siivouksen toimistosiivous tuotetaan LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden. Green & Clean -konsepti perustuu konkreettisiin toimintatapoihin, joiden avulla huomioimme ympäristömme sekä pyrimme olemaan ympäristömyönteisin siivouspalvelu koko Uudellamaalla. Kun valitset meidät siivouskumppaniksesi, voit olla varma, että siivouspalvelut tuotetaan tiloihinne aina vastuullisesti ja kestävästi.

Hyvin hoidetut toimistotilat, liikehuoneistot ja liikekeskukset edistävät turvallisuutta ja luovat hyvän ensivaikutelman yrityksestä.

Ammattitaitoinen liiketila- ja toimistosiivous Vantaalla

Olemme tehneet toimistosiivousta ja liiketilojen siivousta toimintamme alusta lähtien, minkä ansiosta meille ovat tuttuja vaativatkin kohteet. Yritys- ja edustustiloissa laatu ja korkea puhtaustaso ovat avainasemassa, ja tilojen on pysyttävä näyttävinä kellonajasta riippumatta.

Laadukkaan ja säännöllisen ylläpitosiivouksen ansiosta, pystymme pitämään materiaalit hyvässä kunnossa sekä pidentämään niiden käyttöikää – näin säästämme kustannuksissa ja säästämme myös ympäristöä.

Me LTQ-Partnersilla voimme hoitaa toimistosi

 • päivittäisen, yleisen puhtaanapidon
 • aulatilojen siivouksen
 • toimistohuoneiden siivouksen
 • neuvottelutilojen siivouksen
 • taukotilojen siivouksen
 • WC-tilojen siivouksen
 • käytäväsiivouksen
 • ikkunoiden pesun.

Räätälöity palvelu tilan tarpeisiin

Toteutamme toimistosiivouspalvelut aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Sen lisäksi, että jokainen toimisto ja liiketila on erilainen, myös tilojen käyttötarkoitukset sekä käyttöaste vaihtelevat – siksi suunnittelemme ja räätälöimme aina asiakaskohtaisen siivoussuunnitelman.

Voimme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan siivouspalvelupaketin niillä toimenpiteillä, joita yrityksenne ja tilanne tarvitsevat. Kartoitamme aina alussa yrityksen tilanteen yksityiskohtaisesti ja rakennamme siivouspalvelua koskevan kokonaisuuden siten, että se vastaa kaikkiin haluttuihin tarpeisiin.

Sitoudumme omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu vastaa sitä, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan täsmällisesti ajallaan ja toimistolla sinua odottaa siistit ja puhtaat tilat.

Toimistosiivous voi sisältää esimerkiksi:

 • lattioiden puhdistus ja nihkeäpyyhintä
 • mattojen imurointi
 • tasojen pyyhintä
 • yläpölyjen puhdistus
 • ovien/seinien sekä niiden lasiosien puhdistus
 • roska-astioiden tyhjennys ja puhdistus
 • viherkasvien hoito.

Hyvä palvelu lähtee aina tekijöiden hyvinvoinnista

LTQ-Siivouksen henkilökunnan työhyvinvointi, jaksaminen työssä sekä hyvä työilmapiiri ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Siksi panostamme näihin asioihin jatkuvasti. Työntekijämme tuntevat työstään ammattiylpeyttä ja meillä työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä – näin takaamme sekä hyvän työyhteisön että myös tasaisen ja laadukkaan siivoustyön jäljen asiakkaillemme.

LTQ-Siivouksen siivouspalvelut nostettiin esiin asiakkaamme, kauppakeskus Easton Helsingin nettisivuilla. Lue artikkeli täältä.

Miksi valita siivouskumppaniksi LTQ-Partners?

 • Tasainen ja laadukas työnjälki ympäri vuoden – kurakeleistä ja kesälomista huolimatta
 • Nopea reagointi, joustavuus ja muuntautumiskykyisyys
 • Toiminnan jatkuva kehittäminen asiakkaiden toiveita kuunnellen

Ota yhteyttä ja kysy lisää

LTQ-Siivous on hoitanut toimistotilojen, liiketilojen ja liikekeskusten siivouksia Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Olemme vastuullinen, luotettava ja kustannustehokas siivouskumppanisi.

LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti olemme vähentäneet siivouksessa veden käyttöä ja käytämme mahdollisuuksiemme mukaan tarkoin valittuja ympäristömerkittyjä siivouskemikaaleja sekä Kiillon tuotteita. Mittaamme ympäristövastuullisuuden toteutumista hiilijalanjälkilaskurissa ja koulutamme siivoojamme ympäristön huomioiviin toimintatapoihin ja Green & Clean -menetelmiin.

Jätä siivoushuolet meille ja keskity yritystoimintaasi! Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin suunnitellaan yhdessä toimisto- ja liiketiloillesi sopiva siivoussuunnitelma.


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.