LTQ-Partners Oy on vastuullinen työnantaja

06.07.2020

LTQ-Partners ei työnantajana hyväksy minkäänlaista syrjintää tai epäasiallista kohtelua. Työnantajan tärkein tehtävä on maksaa palkka tehdystä työstä ajallaan työsopimuksen mukaisesti. Seuraamme tarkasti työntekijöidemme tekemiä tuntimääriä ja lepoaikojen toteutumista. Yksi yritysarvomme on, että viemme henkilöstöä eteenpäin. Panostamme vuosittain esihenkilöidemme ja työntekijöidemme kouluttamiseen. Lisäksi olemme kiinnostuneita työntekijöidemme jaksamisesta ja viihtymisestä.

Tehdessämme uutta tarjousta siivouskohteeseen teemme tarkat laskelmat työmääristä ja haluamme tutustua kohteeseen etukäteen. Meille asiakaslupauksen lunastaminen ja työn laatu ovat äärimmäisen tärkeitä. Realististen työaikojen ja tavoitteiden asettaminen yhdessä osaavan ja koulutetun henkilöstön kanssa on lähtökohta onnistuneelle siivouspalvelulle. Siivoojien päiväaikataulut suunnitellaan toimiviksi työaikalain mukaisesti.

LTQ:lla on päivitetty pidemmän tähtäimen yhdenvertaisuussuunnitelma vuosille 2020-2023. LTQ:n yhdenvertaisuussuunnitelma on alaansa edellä. Otimme sukupuolineutraalit nimikkeet ja termit käyttöön jo 2018. Prosessimme ovat ulkopuolisen auditoimia. Kaikki LTQ-Partnersin HR:n prosessit ovat suunniteltu niin, että estämme omalta osaltamme harmaan talouden ja kaikenlaisen henkilöstön hyväksikäytön.

Meillä LTQ:lla vastuullisuus ja yhdenvertaisuus näkyy muun muassa seuraavasti:

  • Rekrytointitilanteen  ohjeistuksessa esihenkilöitä on opastettu huomioimaan mm. onko työntekijä tehnyt hakemuksen itse vai jonkun toisen vaatimuksesta, saapuuko hakija rekrytointitilanteeseen yksin vai jonkun saattamana pakotettuna ja pelokkaana.
  • Emme vaadi suomen kielen osaamista ellei tämä esimerkiksi työturvallisuuden takia ole ehdoton vaatimus asiakaskohteessa.
  • Olemme työnantajana valmiita kouluttamaan, kehittämään ja auttamaan työntekijöitämme. Meillä on esimerkiksi mahdollisuus opiskella suomen kieltä ja suorittaa ammatillisia tutkintoja työn ohessa.
  • Olemme järjestäneet työhaastatteluiden lisäksi erilaisia rekrytointitilaisuuksia, jossa käytännön tekeminen, oppimiskyky ja yhteistyökyky ovat päässeet kirjallista osaamista tärkeämpään rooliin.
  • Haluamme työnantajana oppia ja kehittyä, jotta eri lähtökohdista tulevat työntekijämme kokisivat jatkossakin työyhteisömme perheeksi ja helposti lähestyttäväksi.

Lisäkysymyksissä löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot Yhteys-sivulta. Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevan Ota yhteyttä -painikkeen kautta.