Tuemme tänä jouluna suomalaista syöpätutkimusta

21.12.2023

Joulu ja antamisen aika ovat jo aivan nurkan takana. Tavallisesti olemme tähän aikaan vuodesta muistaneet asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme perinteisillä yrityslahjoilla, mutta tänä vuonna halusimme tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen. Vaikka esimerkiksi herkkukori on toki mukava piristys toimistoon kuin toimistoon, koimme kuitenkin, että lahjoitus hyväntekeväisyyteen täyttää aina todellista tarvetta.

Valitsimme lahjoituskohteeksi Suomen Syöpäsäätiön. Syöpäsäätiö tekee merkittävää työtä syövän tutkimuksen ja potilastuen parissa Suomessa. Lahjoituksilla turvataan muun muassa maksuttomat neuvontapalvelut, joiden tarve on kasvava.

Mieltämme lämmittää, kun voimme näinä joulunaikaan tehdä jotain konkreettista hyvää niin monelle ja pitkäksi aikaa. Lahjoitus syöpätutkimukseen on lahja elämälle, ja se edistää pitkäaikaista hyvinvointia yhteiskunnassamme. Valitettavasti syöpä koskettaa lähes jokaista suomalaista: joka kolmas suomalainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa syöpään ja diagnoosi on usein kova paikka myös läheisille. Kehittyvien tutkimus- ja hoitomenetelmien avulla kaksi kolmesta potilaasta kuitenkin paranee. Vaikka osamme on kokonaisuuden kannalta pieni, olemme ylpeitä voidessamme osoittaa tukevamme Syöpäsäätiön toimintaa ja auttaa monia, jotka joutuvat syövän takia pelottavaan tilanteeseen.

Valitessamme lahjoituskohdetta halusimme, että se heijastaa yrityksemme arvoja: Ympäristöarvot on meille LTQ:lla tärkeä aihe, ja aineeton lahja on perinteisiin vaihtoehtoihin nähden ympäristöystävällinen. Laittaessamme tukemme tutkimukseen on lahjoituksemme vaikutus myös pitkäaikainen ja kestävän kehityksen mukainen. Halusimme myös osoittaa tukemme inhimilliseen tarpeeseen, sillä meille ihminen on tärkeä. Tuki ei tietenkään ole vain jollekin näkymättömälle taholle, kuten ”muille” ja ”yhteiseksi hyväksi”, vaan lahjoituksemme koskettaa myös oman yhteisömme jäseniä. Jokainen meistä on osa yhteiskunnallista kokonaisuutta, ja lahjoituksemme pyrkiikin edistämään hyvinvointia sekä lähellä että kauempana. Yhdessä voimme tehdä merkityksellistä vaikutusta ja tukea toinen toisiamme.

Rauhallista joulunaikaa ja onnea uuteen vuoteen!

Syöpäsäätiön kiitosviesti lahjoituksesta

Syöpäsäätiön sivuilta voit lukea lisää Suomen syöpätilanteesta ja siitä, miten lahjoitusvarat käytetään.