Toimistosiivous Helsinki

Vastuullista ja laadukasta toimistosiivousta Helsingissä liike- ja toimitiloihin.


Toimistosiivous käynnissä helsinkiläisessä toimistossa kahden LTQ-Siivouksen työntekijän toimesta

Puhdas ja laadukkaasti siivottu toimisto lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja jaksamista sekä parantaa työhyvinvointia ja tehokkuutta. Toimistoon on mukava tulla, kun liiketilat ovat siistit ja siivous vaikuttaa viihtyvyyden lisäksi myös sisäilman laatuun.

LTQ-Siivouksen toimistosiivous tuotetaan LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden. Green & Clean -konsepti perustuu konkreettisiin toimintatapoihin, joiden avulla huomioimme ympäristömme sekä pyrimme olemaan ympäristömyönteisin siivouspalvelu Helsingissä. Kun valitset meidät siivouskumppaniksesi, voit olla varma, että siivouspalvelut tuotetaan tiloihinne vastuullisesti ja kestävästi.

Hyvin hoidetut ja siivotut toimistotilat, liikehuoneistot ja liikekeskukset edistävät turvallisuutta ja luovat hyvän ensivaikutelman yrityksestä.

Ammattitaitoinen toimistosiivous Helsingissä

Olemme tehneet toimistosiivousta ja liiketilojen siivousta Helsingissä toimintamme alusta lähtien, minkä ansiosta vaativatkin kohteet ovat meille tuttuja. Yritys- ja edustustiloissa laatu ja korkea puhtaustaso ovat avainasemassa, ja tilojen on pysyttävä näyttävinä kellonajasta riippumatta.

Laadukkaan ja säännöllisen toimistojen ylläpitosiivouksen ansiosta pystymme pitämään materiaalit hyvässä kunnossa sekä pidentämään niiden käyttöikää – näin säästämme sekä ympäristöä että kustannuksia.

Voimme hoitaa toimistosi:

– päivittäisen, yleisen puhtaanapidon
– aulatilojen siivouksen
– toimistohuoneiden siivouksen
– neuvottelutilojen siivouksen
– taukotilojen siivouksen
– WC-tilojen siivouksen
– käytäväsiivouksen
– ikkunoiden pesun.

LTQ-Siivouksen työntekijät siivoamassa toimistoja ja liiketiloja

Räätälöity toimistosiivous Helsingissä tilan tarpeiden mukaan

Toteutamme toimistosiivouspalvelut aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Sen lisäksi, että jokainen toimisto ja liiketila on erilainen, myös tilojen käyttötarkoitukset sekä käyttöaste vaihtelevat – siksi suunnittelemme ja räätälöimme aina asiakaskohtaisen siivoussuunnitelman.

Voimme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan siivouspalvelupaketin niillä toimenpiteillä, joita yrityksenne ja tilanne tarvitsevat. Kartoitamme aina alussa yrityksen tilanteen yksityiskohtaisesti ja rakennamme siivouspalvelua koskevan kokonaisuuden siten, että se vastaa kaikkiin haluttuihin tarpeisiin.

Sitoudumme omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu vastaa sitä, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan täsmällisesti ajallaan ja toimistolla sinua odottaa siistit ja puhtaat tilat.

Toimistosiivous Helsingissä voi sisältää:

– lattioiden puhdistus ja nihkeäpyyhintä
– mattojen imurointi
– tasojen pyyhintä
– yläpölyjen puhdistus
– ovien/seinien sekä niiden lasiosien puhdistus
– roska-astioiden tyhjennys ja puhdistus
– viherkasvien hoito.

LTQ-Siivouksen siivoojat siivoamassa toimistoa Helsingissä

Hyvinvoivat siivoojat – laadukas toimistosiivous

LTQ-Partnersin henkilökunnan työhyvinvointi, jaksaminen työssä sekä hyvä työilmapiiri ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Siksi panostamme näihin asioihin jatkuvasti. Työntekijämme tuntevat työstään ammattiylpeyttä ja meillä työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä – näin takaamme sekä hyvän työyhteisön että myös tasaisen ja laadukkaan siivoustyön jäljen asiakkaillemme. Voit lukea lisää LTQ-Siivouksen sosiaalisesta vastuullisuudesta täältä.

LTQ-Partnersin siivouspalvelut nostettiin esiin asiakkaamme, kauppakeskus Easton Helsingin nettisivuilla. Lue artikkeli siivouspalveluistamme täältä.

Miksi valita toimistosiivoukseen LTQ-Siivous?

– Tasainen ja laadukas työnjälki ympäri vuoden – kurakeleistä ja kesälomista huolimatta.
– Nopea reagointi, joustavuus ja muuntautumiskykyisyys.
– Toiminnan jatkuva kehittäminen asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

LTQ-Partners on hoitanut toimistotilojen, liiketilojen ja liikekeskusten siivouksia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuodesta 2004 lähtien. Olemme vastuullinen, luotettava ja kustannustehokas siivouskumppanisi.

LTQ Green & Clean -konseptin mukaisesti olemme vähentäneet siivouksessa veden käyttöä ja käytämme mahdollisuuksiemme mukaan tarkoin valittuja ympäristömerkittyjä siivouskemikaaleja sekä Kiillon tuotteita. Mittaamme ympäristövastuullisuuden toteutumista hiilijalanjälkilaskurissa ja koulutamme siivoojamme ympäristön huomioiviin toimintatapoihin ja Green & Clean -menetelmiin.

Jätä siivoushuolet meille ja keskity yritystoimintaasi – ota yhteyttä ja pyydä tarjous toimistosiivouksesta, niin suunnitellaan yhdessä toimisto- ja liiketiloillesi sopiva siivoussuunnitelma!

Pyydä tarjous toimistosiivouksesta