LTQ-Partners on asiakkaan ympäristökumppani

31.03.2023

LTQ-Partnersin Green & Clean -vastuullisuuskonseptin päämääränä on tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudun ympäristömyönteisintä siivouspalvelua. Sen lisäksi, että toimimme vastuullisesti itse, haluamme toimia asiakkaamme ympäristökumppanina ja olla apuna ympäristövastuullisuuden kehittämisessä.

Mitä asiakkaan ympäristökumppanina toimiminen käytännössä tarkoittaa?

Toisia tukemalla kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Me uskomme, että kestävimmät ratkaisut syntyvät toisiamme tukemalla ja siksi haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään vastuullisempia valintoja – oli kyse sitten jätteen määrän vähentämisestä tai päivittäisestä siivoustyöstä. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kemikaalit ja niiden annostelu, tilakohtaisesti sopivimpien työkalujen ja laitteiden valinta sekä siistijöiden ergonomisesti oikeat työskentelytavat ovat etusijalla, kun tuotamme laadukasta ja vastuullista siivouspalvelua asiakkaillemme.

Voimme vilpittömästi todeta, että toimimme monella tapaa puhtaanapitoalan suunnannäyttäjänä. Omalla esimerkillä johtaminen on myös LTQ-Partnersin henkilöstön jäseniä yhdistävä piirre.

Esimerkkinä konkreettisista vastuullisuusteoistamme olemme siirtyneet keskitettyihin roskiksiin sekä aloittaneet HDPE-muovin kierrätyksen uusiokäyttöön – näin saamme vähennettyä turhaa muovijätettä. Käytämme kotimaisia, kasvipohjaisia ja biohajoavia Kiilto Clean -siivouskemikaaleja, jotka vähentävät rasitusta ympäristölle, kuten myös minimoitu veden käyttö. Siivoustekstiilimme ovat uudelleenkäytettäviä ja ne pestään aina alhaisimmassa mahdollisessa lämpötilassa.

Myös peruspesut ovat osa ympäristövastuullisuuttamme. Kartoitamme ja aktiivisesti ehdotamme tarvittavia lisätöitä kiinteistön ja sen tilojen puhtaanapitoon kausittaisten erikoistöiden muodossa. Pyrimme olemaan tässä oma-aloitteisia ja viemään asiakkaallemme tietoa tarpeellisista toimenpiteistä, joilla kiinteistö säilyttää parhaiten arvonsa ja työympäristöt pysyvät terveellisinä ja turvallisina. Näin pääsemme kaikkien kannalta taloudellisesti parhaisiin lopputuloksiin ja esimerkiksi sairaspoissaolojen määrään voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi. Tällä tavoin myös ulkopuolisten palveluiden tarve vaikkapa sairaanhoidon muodossa on pienin mahdollinen.

Esimerkistä käy myös ilmanvaihtoventtiilien suuaukkojen ja ritilän puhdistaminen pölyistä ja siten energiatehokkuuden parantaminen. Tämän kaltaiset asiat unohtuvat helposti ja pyrimme tekemään huomioita ja ehdotuksia asiakkaallemme korjaavista toimenpiteistä.

Hiilijalanjälkilaskennan avulla asiakkaamme voivat saada tarkat tiedot siivouspalvelun ympäristörasitteesta, joka on helppo liittää osaksi laajempaa hiilijalanjäljen laskentakokonaisuutta. Lisäksi neuvomme asiakkaitamme ympäristöystävällisemmissä toimintatavoissa.

Ympäristövastuullisuuteen liittyy myös sosiaalinen vastuu ja henkilöstön hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään omaa osaamistaan ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme laajasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja viemme näin ympäristötietoisuutta myös asiakkaidemme arkeen ja työympäristöön.

Puhdas tulevaisuus kuuluu meille kaikille

LTQ-Partnersin ympäristövastuullisuuden positiiviset ulkoisvaikutukset heijastuvat aina suoraan asiakkaaseemme. Annamme asiakkaillemme konkreettisia vinkkejä ja teemme konkreettisia tekoja, joilla edesautamme kaikkien osapuolten tavoitetta kohti puhtaampaa tulevaisuutta.

Olemme arvojesi mukainen siivouspalvelu ja mielestämme puhdas tulevaisuus kuuluu kaikille – kenenkään ei tarvitse valita hinnan, laadun ja kestävien valintojen välillä, me huomioimme nuo kaikki valinnat kaikessa tekemisessämme. LTQ-Partnersin missio on luoda turvallisia ja terveellisiä työympäristöjä kaikille, nyt ja tulevaisuudessa!

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja kysy lisää palveluistamme!


Yhteydenottopyyntö

Kysy lisää palveluistamme! Vastaamme yhteydenottopyyntöihin lähtökohtaisesti välittömästi ja viimeistään yhden työpäivän sisällä.